Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Visual Stories of People


Bedankt om een kijkje te nemen naar mijn website!

Zoals je wellicht is opgevallen, hou ik van spontane en authentieke beelden en ben ik alert voor de meest liefdevolle, onverwachte en grappige momenten. 

Mijn basismissie als fotograaf is dat je jouw portretsessie of huwelijksdag herbeleeft wanneer je naar de foto's kijkt. Memories for life! 

Voor o.a. deze klanten kon ik me helemaal uitleven: Stad Hasselt, Springbokcoaching, Soulworx, Greenpoint, TC Plus, A1 Planning Architecten, ACR Solutions, Fietsersbond vzw, Lucky Lemon, Jada Events, Gate 15/Study 360, Fierens Keukens, Keep it Quiet Agency, Fotomuseum Antwerpen, Cultuurcentrum De Factorij, Batenborch, Lost & Co vzw, ... en de vele mensen die ik mocht portretteren of kon fotograferen tijdens hun huwelijksdag. 

Ik heb me gespecialiseerd in portret- en huwelijksfotografie omdat ik enorm geboeid ben door het innerlijke landschap van mensen en hoe ik dat via beelden naar buiten kan brengen. Daarnaast maakt het mij gewoonweg gelukkig om mensen te zien/doen stralen. 

Voel je je aangesproken tot mijn werkwijze en hoe ik kijk naar al het moois om me heen? Dan ben ik misschien wel de fotograaf die je zoekt. Let's meet of geef een seintje met al jouw vragen! 


Al van kinds af aan fotografeerde ik familiefeestjes en reisjes. Logisch dus dat ik mij later ging bijscholen als fotografe op de Academie voor Beeldende Kunsten in Gent. Om mensen nog meer te helpen stralen op beeld, volgde ik de opleiding tot kleur-, stijl- en imagoconsulente  en verdiepte ik mij in de kracht van lichaamstaal. 

Mijn fascinatie voor het innerlijke landschap van mensen en de ervaring dat we ook kracht kunnen halen uit beelden, heeft me Maniola doen oprichten. Daar gebruik ik fotografie als ondersteunend medium bij coaching van volwassenen doorheen moeilijke periodes in hun leven. Voor meer info: www.maniola.be 

Op reis leg ik mijn hart en ziel in natuurbeelden. Daarnaast ben ik gek op koffie in de eerste ochtendzon, ik voel mij als een vis in een zwemvijver en een etentje sla ik nooit over ;).  Wanneer ik kan snuisteren op brocante marktjes of unieke boetiekjes ben ik helemaal in m'n nopjes. Ik zeg altijd dat we thuis met 7 zijn; m'n man en ik, m'n 2 pluskindjes en onze 3 katjes. 

We leren elkaar vast nog beter kennen wanneer we verder kennismaken! Ik kijk er al naar uit! Using Format